Dag 20, 20/12

Nummer 20, tvåa nolla!! Fyra dagar kvar till jul, och också fyra dagar innan vi får fram en vinnare i denna tävling:


Tävlingen går ut på att skicka en före och efter redigeringsbild. Bilden ska vara förknippad med en årstid och du ska skriva ditt bästa photoshop/redigerings tips. Tävlingen avgörs på julafton och på juldagen kommer vinnaren att publiceras på bloggen. Lycka till!

Regler:
1. Du får bara vara med en gång.
2. Bilden måste vara tagen av dig.
3. Den ska vara tagen i år.
4. Du behöver inte ha en blogg för att delta.
5. Tävlingen avgörs 24/12.
6. Alla bidrag skickas in till min mail mizzmizzie@hotmail.se men bidrag via kommentar räknas också men då måste du ha en länk till bilden.

Pris:
Ett 8x star filter och ett 10x zoom filter.

Klicka för förstoringKlicka för förstoring

Kommentarer
Postat av: Angelica

mitt bästa tips är att vara kreativ och blanda olika filter för spännande effekter. för att få till snö har jag markerat en viss färg, lagt till ett rasterlager och jobbat med olika nivåer av brus (som man styr genom att reglera dem i nivåer. där man kan dela upp dem i högdagrar, mellantoner och skuggor). därefter rörelseoskärpa. Genom att lägga ett andra lager med brus på det första innan rörelseoskärpan och ta omforma fritt och förstora det lite, får man mer djup i bilden då upplevelsen blir att snön är närmare kameran och inte lika statisk.http://www.gelix.blogg.se/ny/2009/september/photoshop-landskapsfoto.htmldär finner ni bilden.2010-12-21 @ 09:26:55
URL: http://gelix.blogg.se/NY

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0